Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 7 - Barbora Olejníková (19)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 7 - Barbora Olejníková (19)

Predstavujeme vám siedmu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Barboru Olejníkovú.

"Volám sa Barbora, bývam v Košiciach, mám 19 rokov a študujem anglický a francúzsky jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku," predstavila sa po francúzsky finalistka s číslom 7 Barbora Olejníková.

"Vždy ma bavilo učiť sa cudzie jazyky a bola som na osem ročnom gymnáziu, na ktorom som sa učila po francúzsky," prezradila sympatická brunetka. Na vysokej škole k tomu pridala ešte angličtinu a až doštuduje, plánuje Slovensko opustiť. "Chcela by som robiť prekladateľku, tlmočníčku v Európskom parlamente alebo v nejakej významnejšie inštitúcii," plánuje Barbora.

Barborka skúšala šťastie v súťaži už aj minulý rok, no do finálovej dvanástky sa neprebojovala. A tak na sebe zapracovala a o pár týždňov bude súťažiť o korunku krásy. Najkrajšia však už je pre svojho priateľa. "Je to super muž a všetci o ňom vedia. Hrá hokej za Košice," prezradila finalistka Miss Slovensko.

Volá sa Dušan Pašek a je to syn iného slávneho hokejistu. Klebety, ktoré sa o hokejistoch hovoria Barboru vôbec netrápia. "Pre mňa nie je podstatné čo sa hovorí, ale aký máme my medzi sebou vzťah," vysvetľuje Barbora. Tak nech im to aj dlho vydrží!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na