Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Misska s kilami navyše. TOTO je pravda o jej postave!
Zdielať na

Misska s kilami navyše. TOTO je pravda o jej postave!

Sobotňajší galavečer Miss 2017 priniesol jedno veľké prekvapenie. Hoci sa na stupienok víťazov nepostavila, spôsobila obrovský rozruch.

Finalistkou Miss bola medzi dievčatami aj Dominika Dávidová (23). Jej postava zaujala celé Slovensko, a milovníka žien Borisa Kollár nevynímajúc. 

Krásna brunetka má totižto oproti klasickým modelkovským mieram nejaké kilečko navyše. Rozdelila verejnosť na dva tábory. Jedni tvrdia, že medzi finalistkami nemala čo robiť, iní sa stotžňujú s tým, že postava typu "krv a mlieko" je v najlepšom poriadku. 

"Klobúk dole! Už mi všetci lezú na nervy s ohováraním skriňa, tank, pneumatika. Všetci si môžete tak akurát...!" reagoval naštvane najznámejší multiotecko.

​Dominika bola súčasťou Miss aj vlani a to ako náhradníčka. "Oproti minulému roku som sa cítila určite lepšie. Snažila som sa popracovať na svojich nedostatkoch, mala som osobného trénera, dodržiavala som stravu,“ uviedla Dominika a zároveň prezradila, že od minulého roku po súčasné kastingové kolá sa jej podarilo schudnúť až 12 kíl.

"Cítila som sa dobre, len tým, že niektoré dievčatá sú extrémne chudé, pre verejnosť som pôsobila, že som väčšia. Pre mňa osobne je však mať krivky také ženské, páči sa mi to. Určite je ale na čom popracovať. Som hlavne vďačná za to, že som zdravá,“ povedala.

Súvisiace články