Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Boris Kollár reaguje na plnoštíhlu Missku: Mne sa páči, že má riťku
Zdielať na

Boris Kollár reaguje na plnoštíhlu Missku: Mne sa páči, že má riťku

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Čo by to bolo za milovníka žien, keby sa nevyjadril k horlivej téme. Reč je o poslancovi Borisovi Kollárovi a súťažiacej Miss Dominike Dávidovej. Jej plnoštíhla postava naštartovala známeho milovníka žien a v statuse na sociálnej sieti bez servítky povedal, čo si o celej kauze myslí.

Je nespochybniteľné, že viac ako víťazka tohtoročnej Miss zaujala médiá súťažiaca s číslom 4 - Dominika Dávidová. Svojou plnoštíhlou postavou rozdelila ľudí na dva tábory. Jedni sú pohoršení a krútia hlavami nad tým, ako sa vôbec dostala do finálnej dvanástky a druhí ju naopak povzbudzujú a tešia sa, že sa na pódiu prešla žena "krv a mlieko".

K celej situácii sa na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril aj známy milovník žien a poslanec parlammentu Boris Kollár. "Dominika Dávidová, klobúk dole pred tebou! Už mi lezú všetci na nervy s ohováraním. Skriňa, tank, pneumatika, buldozér - všetci si môžete akurát tak..... Ruku na srdce, ako vyzeráme my? Sme dokonalí? Všetky ste modelky? Všetci hejteri sú modelkovia? Svet nie je čiernobiely a garantujem vám, že v národe je určite viac žien s takouto postavou, ako s mierami 90/60/90, tak sklapnite už! Za mňa je víťazka Dominika. Má tu váhu trošku naviac, ale nehanbí sa, hrdo sa odprezentovala, čo je veľmi sympatické," rozpísal sa Kollár.

Poslednou vetou prezradil niečo o svojom vkuse na ženy. "Keď už ja sa za seba môžem vyjadriť, tak mne osobne sa páči, ak žena má riťku (keď má cici aj rici), je to pekné a hlavne ženské, nechcem mať chalana a obúchať sa o každú kosť," dodal.

Pod statusom sa rozvinula diskusia a drvivá väčšina príspevkov s Borisom súhlasí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie