Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženské krivky na Miss 2017 rozbúrili poriadnu diskusiu
Zdielať na

Ženské krivky na Miss 2017 rozbúrili poriadnu diskusiu

BRATISLAVA / Aj keď nemá typické miery modelky, do súťaže Miss Slovensko sa predsa len dostala. Finalistka s číslom 4 - Dominika Dávidová spôsobila revolúciu v súťaži krásy. Podľa niektorých neprajníkov nemá v súťaži čo hľadať pre svoje oblé ženské krivky. Na druhej strane sa s ňou však stotožňuje mnoho slovenských žien a neverili by ste, koľko mužov jej začalo fandiť.

Oproti bežným misskovským mieram má finalistka s číslom 4 nejaké to kilo navyše, na jej kráse to neuberá. Práve naopak. "Krásna si, nemaj žiadny komplex, ja som žasol. Nádherná žena, krv a mlieko. Za mňa veľké áno," píšu ľudia v komentároch na sociálnej sieti. "Veľmi som prekvapená, že tie reakcie sú pozitívne. Samozrejme sa nájdu ľudia, ktorí ma aj kritizujú," hovorí súťažiaca Dominika.

"Bola náhradníčka minulý rok a prišla do súťaže s tým, že schudla, že zapracovala na sebe. Počas príprav ochorela a pribrala a spôsobilo to to, že sa jej zväčšili miery," vysvetľuje riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Dominika nie je prvá ani posledná, ktorá dostala s krivkami v súťaži šancu. Dlhoročný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák dal takto príležitosť Mirke Luberdovej, ktorá v roku 2003 skončila ako 1. vicemiss a uspela aj na Miss Europe.

Súvisiace články