Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Verešová a Krainová si skočili do vlasov! Pre šaty od slovenskej návrhárky
Zdielať na

Verešová a Krainová si skočili do vlasov! Pre šaty od slovenskej návrhárky

Československými médiami sa prehnal ďalší škandál. Modelky Simona Krainová a Andrea Verešová si skočili do vlasov pre šaty.

Predvádzala jej množstvo prehliadok a dlhé roky boli kamarátky. Medzi Andreou Verešovou a návrhárkou Janou Pištejovou sa ale vraj naštrbili vzťahy, pretože ušila šaty ďalšej modelke Simone Krainovej.

Modelka aj návrhárka rozčarované

"Sme sa bavili aj s Jankou Pištejovou, ktorá mi písala z Thajska, že bola rozčarovaná. Nechápe reakciu Andrejky. Nie je len jej dvorná návrhárka a vôbec nikdy nebola," priznáva česká topmodelka Simona Krainová.

Pre médiá sa Andrea údajne vyjadrila, že ju teší, že aj kráska ako Simona po nej opakuje. "Niektoré veci sa nemajú komentovať, lebo robíme obe krásne veci. To, že si môžeme obliekať také krásne šaty, by mala byť pre nás radosť a nemali by sme si to kaziť takýmito žabomyšími vojnami," myslí si Simona.

Pre tieto šaty, ktoré mala Simona Krainová na českom plese v opere, vznikla kauza:

fcb Simona Krainová

Verešová: umelo vytvorená kauza

"Je to umelo vytvorená kauza a senzácia bulváru, ktorá tu bola a bude. Nič nemení na tom, že sme kamarátky a máme stále normálne vzťahy," hovorí Andrea Verešová, ktorá túto kauzu považuje za absurdnú. "Nemajú o čom písať a každá kauza je čítaná a sledovaná a potom zvyšuje predaj. My potom máme čo robiť, aby sme si všetko vysvetlili," dodala Verešová.

Andrea Verešová na výroky proti návrhárke či samotnej Simone Krainovej podľa vlastných slov nemala žiadny dôvod. "Tu neexistuje žiadna exkluzivita, žiarlivosť či osvojovanie. Je to hlúposť a naozaj prekrútené fámy," dodáva Verešová.

"Novinári sa radi chytajú takýchto tém. Je to taký film, v ktorom my hráme hlavné roly ale nepoznáme scenár," dodala Krainová.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články