Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Andrea Verešová prezradila tajomstvo! Večnú lásku sľúbila inému mužovi...
Zdielať na

Andrea Verešová prezradila tajomstvo! Večnú lásku sľúbila inému mužovi...

Andrea Verešová porušila veľkú prísahu. Svoju večnú lásku totiž sľúbila niekomu inému, ako manželovi Danielovi Volopichovi. Kto je tým šťastným?

Keď bola dieťa, nevedela si predstaviť iného manžela ako otca.

"Ja som mala pocit, že môj otec bude môj manžel. Hovorila som mu, že ocko, ty budeš môj jediný muž života," prezrádza kráska.

Je na čase

Keď však vyrástla, zmenila pohľad na život. Po ročnej známosti si Andrea zrazu brala Daniela Volopicha. A čo na to povedal jej otec? "Že už je na čase," spomína Andrea Verešová.

Andrea má dokonca vlastný recept na vydaj. "Asi si nájsť niekoho nového a potom to ide," prezrádza.

Andrea mala niekoľkoročný vzťah s Jaromírom Jágrom, no k svadbe nikdy nedošlo. "Boli sme spolu šesť rokov a keď sme sa rozišli, tak do roka a do dňa sme sa zobrali s Danielom," spomína.

Dlhoročný vzťah áno - svadba nie

Aj v jej okolí sa často stretáva s tým, že niektorí muži akoby prestali chcieť a do sobáša sa nehrnú.

"Poznám veľa prípadov, že z dlhotrvajúceho vzťahu prídu do nového a zrazu šup a majú manžela a deti," hovorí Andrea Verešová.

Možno si ale viacerí musia prejsť aj takýmito vzťahmi. "Možno. Som rada, že som sa vtedy nevydávala. Každý takýto vzťah vám má ukázať, že si máte vážiť niečo nové," dodáva.

Andrea má teraz po boku toho správneho muža. "Veľmi si rozumieme, veľmi sa dopĺňame a ja som za ten vzťah veľmi vďačná," uzatvára.

Andrea Verešová sľúbila večnú lásku otcovi, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie