Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Finalistky MISS si užili luxus na Cypre, zo sexi krások sa vám zatočí hlava
Zdielať na

Finalistky MISS si užili luxus na Cypre, zo sexi krások sa vám zatočí hlava

Archívna reportáž

Aj po štyroch mesiacoch od finále sú stále ako jeden tím. Finalistky súťaže Miss Slovensko 2018 si užili spoločnú výhru – dovolenku na slnečnom Cypre. Zabudnite na to, že krásky počas pobytu iba vylihovali na pláži. Užili si kopec zábavy, napríklad aj na lodi.

Missky si zbalili plavky, uteráky, opaľovacie krémy a výbornú náladu. Bolo skoro ráno a krásky netušili, kam smerujú ich kroky. Cieľom bola plavba loďou okolo pobrežia Severného Cypru. 

​V prístave čakala výletná loď, nechýbal sympatický kapitán, ktorý okamžite vyčaril Misským úsmev na tvári. A vydržalo im to celý výlet. 

Na palube ukrývala loď hneď niekoľko prekvapení. Krásky skákali do vody, šmýkali sa na tobogane a bláznili sa vo vode. Najnáročnejšou úlohou bolo dostať Missky z vody. 

​Keď sa všetky dostali na palubu, spustila sa fantastická penová šou. 

Štyri mesiace po tom, ako sme spoznali Miss Slovensko 2018 Dominiku Grecovú, sa deväť z jedenástich finalistiek a takmer kompletný štáb, ktorý sa o finalistky staral, vybrali na sľúbenú dovolenku. Pozrite si archívnu reportáž:

Pozrite si aj prípravný kemp nových nádejných futbalistiek, ktoré môžu na ihrisku bojovať nie len športovým odhodlaním, ale aj ženskými zbraňami:

Súvisiace články