Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fotograf Saudek (78): Jeho úchylkou sú nahé ženy!
Zdielať na
Móda

Fotograf Saudek (78): Jeho úchylkou sú nahé ženy!

Zrejme najkontroverznejší stále žijúci svetoznámy fotograf Jan Saudek sa objavil v Bratislave. Prišiel na koni ako kráľ... a bol rád, že nespadol, sedel totiž na ňom prýkrát. A priniesol so sebou aj svoju pôvabnú mladú partnerku a svoje famózne fotografie...

"Moja najobľúbenejšia a najpredávanejšia fotografia je pes, samozrejme v kožuchu," hovorí Saudek. Napriek tomu veľkú časť jeho fotografií tvoria ženy skutočne kyprých tvarov. V rôznych nie bežných polohách a hlavne nahé.

"Ja sa podvolím tomu obecnému vkusu, pretože mám niekoľko detí, ktorým musím občas niečo kúpiť... napríklad auto," hovorí Saudek. Patologický sukničkár Jan Saudek prežil časť detstva v koncentračnom tábore, pokúsil sa o samovraždu. Stále žije bujarým životom.

Jeho fotky poznajú po celom svete, no na svoju rodnú zem má ťažké srdca. "Pražáci sú pekné svine, to vám môžem povedať aj keď som Pražák... ja sa za to hanbím," dodáva. Kyprím ženským tvarom nikdy nepohrdne, presne vie, prečo!

"Pretože každý chce dievča s tlstým zadkom... ale boja sa to priznať," tvrdí fotograf. Saudek sa to priznať nebojí, práve naopak, no nie iba kilá navyše znamenajú v jeho prípade zvýšený sexuálny apetít. "Tá krása, keď hovoríme o ženách, nespočíva vo váhe, ale vo vôni," myslí si Saudek.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na