Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Modelky dievčatám. Takto sa dostenete na mólo
Zdielať na
Móda

Modelky dievčatám. Takto sa dostenete na mólo

Cestovanie po svete, predvádzanie šiat svetových módnych návrhárov, byť na titulných stranách prestížnych časopisov, to je sen snáď každej ženy. Znie to všetko veľmi pekne, no každá minca má dve strany.

"Krásnych žien je na svete milión, ale tie dievčatá musia mať niečo, čo vedia predať," myslí si supermodelka Michaela Kociánová. Ony prerazili, ony fotia s najlepšími svetovými fotografmi, ony sa objavujú na obálkach časopisov. Sú to svetové modelky.

"Bola som v správnu chvíľu na správnom mieste," hovorí supermodelka Daniela Peštová. Samé hovoria, keď tú príležitosť chytíte za pačesy, držte sa jej, ďalšia už nemusí prísť. A modeling môže byť profesia snov. Kto by nechcel cestovať po svete, nechať sa hýčkať vizážistami a na mólach predvádzať modely popredných svetových návrhářov.

 Tu je pár rád od tých, ktoré do toho majú najviac čo povedať. "Naraziť na dobrého fotografa," hovorí Peštová. "Mať šťastie a ísť si za tým," pokračuje supermodelka Táňa Kuchařová. "Makať a nemyslieť si, že modeling sú len večierky," dodáva modelka Pavlína Němcová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na