Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Modelka Amenová (28) ukázala svoje dva poklady
Zdielať na
Móda

Modelka Amenová (28) ukázala svoje dva poklady

Bývalá misska Anna Amenová je spokojná a doslova žiari šťastím. Navštívili sme ju v jej luxusnom byte, krátko po pôrode jej už druhej dcérky. Dievčatká Terezka a Nikolka ju zamestnávajú natoľko, že prakticky okrem kojenia, či prebaľovania nemá na nič čas.

Anička v týchto chvíľach prežíva najkrajšie obdobie života. S úsmevom na tvári zvláda aj niekedy nezvládnuteľné situácie. "Babka a švagrinka mi pomáhajú pri starostlivosti o dve moje malédcérky, a tak isto aj moji rodičia, pretože sama by som to asi nestihla, lebo je medzi nimi iba rok rozdiel," hovorí modelka. Život plný večierkov, cestovania a práce na prehliadkových mólach vymenila za rodinný život a dve krásne detičky, o ktoré sa príkladne stará.

"Musím povedať, že vôbec mi to nechýba, ani na to nemyslím, pri prvej to bolo iné, lebo tam je taká zmena najväčšia, ale pri druhom mi to ani nepríde. Ale pôjdem tak raz za rok von," tvrdí Amenová. Pôrod prvej, aj druhej dcérky mala naplánovaný. Kuriozitou ale je, že napriek lokálnej anestéze oba prespala. V rodine majú teraz o zábavu postarané, lebo zatiaľ čo malá Terezka ešte tichučko sleduje svet zo svojej postieľky, Nikolka už začína vymýšľať.

"Už mám vycvičené nervy, to je aj asi tým, lebo pred tým som bola taká vystresovaná, že čo mám robiť a tak, lebo človek nevie, ale teraz už je to úplne v pohodičke," dodáva modelka. Živé striebro Nikolka sa zo svojej sestričky Terezky veľmi teší. Ísť na prechádzku je síce obtiažne, ale mamičke Niki s radosťou pomáha. Šťastnej mamičke pomáha s detičkami aj otec Miško, ktorý mimochodom obom dcéram vybral meno.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na