Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Haasová (42) pomáha chorej Ivane. Navrhla morbídne šatstvo
Zdielať na
Móda

Haasová (42) pomáha chorej Ivane. Navrhla morbídne šatstvo

Chceli pomôcť, a tak sa museli obliecť do ľudských orgánov. A to doslova. Tváre televízie JOJ sa zúčastnili netradičného fotenia.

Ochota pomôcť dohnala fantáziu sestry Zuzky Hassovej až k morbídnym témam. "Ja si myslím, že je to zaujímavý motív a vybrala som si ho preto, že je to k danej téme aktuálne," vysvetľuje Iveta Haasová. Netradičné návrhy šiat a netradičné fotenie vzniklo pre dobrú vec.

Šaty do spoločnosti

Cieľom je pomôcť mladej Ivanke, ktorá trpí Goldenharovým syndrómom a nevyvinula sa jej jedna polovica tváre. "Tá motívacia pomocť je veľmi veľká," dodáva.

Pomôcť sa rozhodli známe tváre JOJky. "Atmosféra je tu výborná, myslím, že takéto šaty by som si aj mohla zobrať do spoločnosti," hovorí moderátorka magazínu Topstar, Soňa Skoncová. "Ja mám na sebe pľúca, či čo to je," opisuje Zuzka Haasová.

Silný príbeh

Známe JOJkárky sú ľudia s veľkým srdcom a spokojný bol aj  náš fotograf. "Som spokojný. Ide to, odsýpa to," povedal fotograf Marián Ďatko. "Tak dúfam, že sa všetko vydarí tak ako má, ten príbeh je veľmi silný," pokračuje Zuzka.

Rovnako ako kolegyňa z Paneláku, tak ani herečka Didi Mórová si nenechala ujsť príležitosť pomôcť. "Rada pomáham, keď mám na to čas a oslovia ma," tvrdí. Fotenie teda dopadlo na výbornú a veríme, že Ivankin sen o súmernej tvári príde do šťastného konca.

Zdielať na

Súvisiace články