Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Verešová si obliekla OMYL storočia!
Zdielať na

Verešová si obliekla OMYL storočia!

Aj majster tesár sa niekedy utne. Čo si budeme hovoriť. Ale toto sme naozaj od Andrey Verešovej (36) nečakali!

Úspešná modelka a dvojnásobná mamina Andrea Verešová je v šoubiznise považovaná za akéhosi módneho guru. Dokonca sa nedávno posunula o stupienok vyššie, keď začala šaty sama navrhovať. Posledné dni patrili bujarým oslavám. Nie je to nič neobvyklé u celebrity jej ráže, ale tentokrát išlo o oslavu lásky a partnerského súzvuku.

Andrea a jej manžel, právnik Daniel Volopich, sú spolu už desať rokov. Na spoločnosť, v ktorej sa modelka pohybuje, je to naozaj úctyhodný výkon. “Až vekom človek zistí, čo je v živote DÔLEŽITÉ. Teraz viem, že šťastie je len polovičné, keď sa o neho nemáš s kým deliť, a že smútok je dvojnásobný, keď ti z neho nemá kto pomôcť. S tebou som spoznala, čo to znamená naozaj milovať a aké to je, keď je moja láska opätovaná… Na mieste činu,” rozplývala sa nad výročím.

https://www.instagram.com/p/BRglsFujS9-/?taken-by=andreaveresovaofficial

Lásku treba predsa osláviť a tak modelka usporiadala luxusnú párty v Mariánských lázních, kde sa pred desiatimi rokmi konala aj jej svadba. Bohužiaľ so šatami, ktoré si na oslavu vybrala, sa poriadne sekla. Andrejka, nabudúce radšej nejaký ten Dior.

https://www.instagram.com/p/BRhAHrJjE9S/?taken-by=andreaveresovaofficial

Súvisiace články