Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čakala 31 rokov. Stačilo! TOTO má byť tajná dcéra Janet Jackson
Zdielať na

Čakala 31 rokov. Stačilo! TOTO má byť tajná dcéra Janet Jackson

Žena menom Tiffany Whyte sa nedávno vyhlásila za utajovanú dcéru Janet Jackson. Tá ju dala údajne pred 31 rokmi na adopciu. Whyte od tej doby vyrastala u pestúnov. Roky bola nútená mlčať, ale konečne sa rozhodla prehovoriť.

Janet Jackson mala údajne tajné dieťa so svojím bývalým manželom Jamesom DeBargom. V čase ich ročného manželstva, ktoré trvalo od roku 1984 do 1985, sa im narodilo dieťa, ktoré dali na adopciu.

Pozitívny test DNA

DeBarge sa s touto informáciou zveril bývalému lekárovi Michaela Jacksona Conradovi Murraymu v jednom z listov, ktoré mu poslal do väzenia. Doktor si odpykáva trest za údajné zabitie slávneho speváka. 

https://www.instagram.com/p/BRqDRioA3cw/?tagged=tiffanywhyte

Ani DeBarge ani samotná Jackson, ktorá nedávno porodila, sa k listu nevyjadrili. Zato Tiffany mala tú potrebu už dlho. "Celý môj život ma zapiera. Je na čase, aby som vyšla s pravdou von," povedala. S Etterlene DeBarge, jej údajnou babičkou, si dala urobiť test DNA, ktorý bol pozitívny. 

​Ak aj ďalšie testy vyjdu v prospech Tiffany, ktovie, čo sa asi stane. Tvrdí, že jej nejde o popularitu, ale chce iba svoju matku a otca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie