Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dlhy za nového milenca Lucie Bílé splácala jeho bývalá snúbenica
Zdielať na

Dlhy za nového milenca Lucie Bílé splácala jeho bývalá snúbenica

Radek Filipi (33) podľa najnovších zistení denníka Blesk narobil poriadne dlhy, ktoré nebol schopný splácať. Jeho bývalá snúbenica Veronika tento fakt síce priznala, ale nie príliš ochotne. Povedala, že si to medzi sebou vyriešili. Situácia mala byť natoľko vážna, že sa mali veritelia mladému milencovi speváčky Lucie Bílé vyhrážať.

"Boli tam nejaké finančné problémy," povedala exsnúbenica Veronika Blesku. "Nech sám povie, ako svoju vtedajšiu priateľku využil. Zobrala si úver v banke, aby splatila jeho dlhy. Nechýbalo veľa, a niekto by ho poriadne dolámal," popísal dramatickú situáciu zdroj.

Neustále sťažnosti

Dodal, že Filipi bude pre Bílú poriadne veľký problém. Speváčka ale na svojho anjela plného testosterónu, ako ho sama nazvala, nedá dopustiť. Dokonca mu dala aj prácu. 

Najskôr bol jej road managerom, ktorý sa o ňu staral na cestách. "Nebola iná možnosť, než nájsť ďalšieho spoľahlivého človeka. Radek vzbudzuje rešpekt a to je to, čo potrebujem," povedala speváčka.

​Bývalý fitness tréner sa ale podľa slov niektorých ľudí blízkych z jeho okolia do práce príliš nemal. "Stále sa sťažoval, prečo nemôže pracovať. Preto aj skončil ako tréner," uzatvára zdroj.

Súvisiace články

Najčítanejšie