Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bílá o nedávnych zásnubách svojho zajačika. Radek je čestný chlap, vyhlásila
Zdielať na

Bílá o nedávnych zásnubách svojho zajačika. Radek je čestný chlap, vyhlásila

Okolo nového objavu speváčky Lucky Bílé (50) koluje množstvo informácií, ktoré nie sú príliš lichotivé. Radek Filipi sa stal stredobodom záujmu nielen médií, ale aj fanúšikov českej slávice, ktorí sa boja, aby jej zajačik neublížil.

"Nie je dôvod, aby Radek niečo komentoval. Obaja sme rozvedení, obaja sme boli nezadaní a obaja sme mali dôvod zmeniť si meno. Neexistuje nič, čo by som o ňom nevedela a nič, čo by som na ňom chcela zmeniť," povedala pre server Super.cz Bílá. Speváčka je o čistote svojho priateľa hlboko presvedčená.

Zvesti o jej aktuálnom mužovi sa množia neuveriteľnou rýchlostou. Filipi má ale novinárov na háku. "Jednu veci na ňom práve obdivujem najviac. S noblesou a ľahkosťou zvláda hlúposti, ktoré sa o ňom píšu," pokračovala. Radek u nej nastúpil ako road manager v decembri. Ako tvrdí, bol sám a nezadaný. Pár tvoria od začiatku februára. 

"Verte mi, že by som len tak hocikoho k sebe nepustila. Radek je čestný chlap," dodala speváčka. Bývalý fitness tréner bol už raz ženatý. Päť rokov chodil so svojou láskou Zuzanou, potom sa zobrali a namiesto založenia rodiny nasledoval po dvoch rokoch rozvod, píše Blesk.cz. Tak teda uvidíme, nakoľko vážne to bude s Bílou a či ju dotiahne až pred oltár.

Súvisiace články

Najčítanejšie