Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucia Hablovičová (35) sa teší, že má kruhy pod očami
Zdielať na
Móda

Lucia Hablovičová (35) sa teší, že má kruhy pod očami

Bývalej modelke, moderátorke a riaditeľke súťaže krásy Lucií Hablovičovej sa po narodení jej synčeka Thea úplne zmenil život. Na tieto zmeny si museli zvyknúť aj jej dvaja štvornohý miláčikovia.

Až tak sám zase nebol! kým bola Lucia na vernisáži obrazov, o malého Thea sa staral Luciin priateľ a otec dieťatka, Roman. Až do tohto dňa sa Lucia od maličkého nepohla ani na krok, no napriek tomu sa z mamičkovských povinností veľmi teší.

"Mám sa veľmi dobre, mám veľmi krásne obdobie, moje kruhy pod očami sú asi dôkazom toho, že mám takéto obdobie, ale veľmi si to užívam, dokonca aj s tými kruhmi," vraví modelka.

Lucii sa narodením syna zmenilo v živote veľmi veľa vecí, tak ako každej mamičke. Doteraz boli stredobodom jej súkromného vesmíru jej dvaja štvornohí miláčikovia. Už to tak nie je. Predsa len, do ich kráľovstva nečakane pribudol malý votrelec, ktorému panička Lucia venuje istotne viac pozornosti ako im.

Puky a Mini ale podľa Lucie vedeli, že niečo sa deje. "Keď sme prišli z pôrodnice, pochopili to naplno... Lebo jednak nové vône, nové pachy a niečo také malé, živé, čo sa hýbe," dodáva modelka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na