Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Modelka Husárová (26): Vrásky ako následok stresu
Zdielať na
Móda

Modelka Husárová (26): Vrásky ako následok stresu

Za vrásky na tvári vďačí modelka Husárová zápcham v hlavnom meste. Podľa jej vlastných slov ju nič nevycucia z energie viac, ako kolóny áut.

Stres, nervozita a únava. Uplynulé dni modelku Veroniku Husárovú poriadne vyčerpali. Najviac sa posťažovala na zápchy v našom hlavnom meste. "Tie zápchy sú hrozné. To, čo prežívam v robote, to je ešte príjemný stres," myslí si modelka.

Ani po rokoch skúseností za volantom sa nevie zbaviť nervozity z čakania v nekonečnej rade. "Nervujem sa. Nič s tým neurobím, ale dám si hudbu nahlas a snažím sa relaxovať," prezrádza svoj recept.

Zdanlivo banálna vec však môže byť dôvodom vašich vrások! "Určite, kolóny v Bratislave sú jednoznačne dôvodom tvorby vrások," dodáva Husárová. Aj preto si Veronika pravidelne dopraje kyslíkovú kúru, ktorá jej vraj pomáha zbaviť sa dennodenného stresu, ktorý sa odzrkadľuje na jej tvári.

"Dá to taký sviežejší vzhľad tvári. Chodím tam často a je to naozaj výborné po takom stresujúcom týždni," opisuje modelka. Aj keď tvrdí opak, vrásky zatiaľ nemá a aj keby mala, o plastike zatiaľ nepremýšľa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na