Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Modelka Martina Valková (32): Volajú ju aj terminátor!
Zdielať na
Móda

Modelka Martina Valková (32): Volajú ju aj terminátor!

Vedeli ste o tom, že modelka Martina Valková surfuje? A ide jej to celkom slušne. Vraj si za svoje športové umenie vyslúžila aj prezývku. A nie hocijakú! Surfisti jej nepovedia inak ako terminátor.

"Už to robím tri roky. Mám veľa kamarátov, ktorý skateujú a surfujú a oni ma k tomu v podstate dostali. Som ich pozorovala a prišlo mi to celkom fun. Takže som to vyskúšala a úplne ma to chytilo," hovorí modelka. 

Surfovanie nie je práve bezpečný šport. Svoje o tom vie aj Martinina agentúra. "Moja agentúra je absolútne "nadšená." Už som mala úraz a pol roka som nepracovala. Som si zlomila lícnu kosť a bolo to dosť nepríjemne," dodáva.

To však nie je jediná nepríjemnosť, čo sa Martine udiala. Keďže sa u nás nedá celoročne surfovať, vybrala sa na výlet. "Bola som na Bali, ale ochorela som. Dostala som menge horúčku," spomína si na nepríjemné chvíle," dodáva.

Ani táto nebezpečná choroba úspešnú modelku od surfovania neodradila. Práve pri ňom si čistí hlavu od všetkých starostí a modelingových povinností. Na čom pri tom myslí? "Mám taký problém. Keď si zapnem neoprén, treba mi ísť na WC," hovorí so smiechom.

Martina zapadla medzi surferov, úplne prirodzene. Dokonca má od nich aj zaujímavú prezývku. "Jožko Hečko povedal, že som terminátor."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Miroslava Luberdová

Zdielať na