Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Módny guru Kimlička (29) vystupoval v Moulin Rouge!
Zdielať na
Móda

Módny guru Kimlička (29) vystupoval v Moulin Rouge!

Občas sa aj známym tváram stávajú nečakané veci. Na svoj posledný zážitok z Paríža istotne dlho nezabudne módny návrhár Lukáš Kimlička. Nie nemá to nič spoločné s módou, on sa ocitol priamo na pódiu parížskeho kabaretu Moulin Rouge!

Známy slovenský návrhár a porotca v jojkárskej show Nákupné maniačky, Lukáš Kimlička, sa dostal na úžasné miesto. Priamo na pódium parížskeho kabaretu Moulin Rouge. "Človek, ktorý tam robil scénky, si potreboval vybrať päť ľudí z publika, ktorí mu s tou scénkou pomôžu. A ja som bol jedným z tých piatich šťastlivcov," vysvetľuje slovenský módny návrhár.

Nečakajte, že sa slovenský návrhár odhalil a tancoval ako známe kankánové tanečnice. Jeho úloha bola jednoduchšia. "Išlo o vystúpenie jedného bruchomluvca. Mal bábky, ktoré otvárali ústa a on za nich rozprával, keď nás chytil za ruky. My sme mali len otvárať ústa a on do toho spieval rôzne operné árie a spieval to vtipne," spomína Lukáš Kimlička.

Ako dodáva Lukáš, bruchomluvec ho nezosmiešňoval. Skôr bol s ostatnými dobrovoľníkmi súčasťou vtipného vystúpenia. "Nebolo to trápne, ale ľudia sa fakt zabávali a ja tak isto. V podstate som spieval operné árie v Moulin Rouge," dodáva s úsmevom Lukáš.

Za svoj výkon zožal aj bujarý potlesk, no podobné kúsky sa už vystrájať nechystá. Toto bolo jedinečné. Veď kto sa môže pochváliť, že vystupoval v Moulin Rouge.

Lukáš Kimlička bude aj súčasťou 19. ročníka súťaže ženskej krásy MISS SLOVENSKO. Viac si prečítajte TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na