Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Misska Chomisteková (19): Nenávisť, urážky, útok na rodinu
Zdielať na
Móda

Misska Chomisteková (19): Nenávisť, urážky, útok na rodinu

Zdroj: Facebook/Miss Slovensko

Internet je v dnešnej dobe už nenahraditeľný. Má svoje pre a proti. O tom sa presvedčila aj úradujúca Miss 2013 Karolína Chomisteková. Na webe si totiž prečítala všeličo. Aj také veci, ktoré nie sú pravdivé a navyše modelku rania.

Vyjadrujú sa len v superlatívoch, všade samá chvála, avšak, každá minca má dve strany. Karolína Chomisteková sa ale pri otázke, či jej víťazstvo v Miss prinieslo aj nejaké negatíva, nevedela spočiatku rozpamätať.

"Jediná negatívna stránka je, že mám veľmi málo voľného času," povedala modelka. Žijú však aj takí ľudia, ktorí úspech druhým veľmi neodpúšťajú. "Určite sa nájdu ľudia, ktorí neprajú tým druhým," dodáva Chomisteková.

Rôzne komentáre pod článkami a výroky neprajníkov si predsa len všimla aj Karolína. "Snažím sa to nečítať, keď si to prečítam a je to pre moje dobro, tak to zoberiem, ako kritiku," pokračuje Karolína.

Aj kritika má však svoje hranice. Útoky jedincov, ktorých ani nepoznáte totiž vedia poriadne zabolieť. "Tak určite mi to príde ľúto, ale čo už s tým narobím. Nikto nie je dokonalý. Určite sa nájdu aj negatívne stránky, ale ja som taký človek, ktorý vždy berie tie pozitívne veci skôr a snažím sa to prevážiť," dodáva modelka.

Sú však i veci, ktoré ani pozitívne naladená Karolína jednoducho nemôže prekusnúť. "Určite sú to urážky spájané s mojou rodinou," tvrdí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj:topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na