Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kim Kardashian (33) si zmenila priezvisko
Zdielať na

Kim Kardashian (33) si zmenila priezvisko

Zdroj: Instagram

Americká televízna celebrita Kim Kardashian, ktorá sa v máji vydala za rappera a producenta Kanyeho Westa, si oficiálne zmenila priezvisko na West.

Tridsaťtriročná rodáčka z Los Angeles to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila novú fotku do cestovného pasu. "Nová fotka do pasu. Pani Westová, zmena mena," napísala k záberu príležitostná herečka, ktorá už nejaký čas používala aj na sociálnych sieťach meno Kim Kardashian West.

Zasnúbenie

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra.

Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere.

Súvisiace články