Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neuveriteľné vlasové kreácie. Modelka Soňa Skoncová (27) si aj poplakala
Zdielať na

Neuveriteľné vlasové kreácie. Modelka Soňa Skoncová (27) si aj poplakala

Módne prehliadky, fotenia, ale aj práca v televízii dávajú vlasom poriadne zabrať. Svoje o tom vie aj modelka a moderátorka Soňa Skoncová. S vlasmi si toho veľa prežila a pár krát si aj poplakala. Na hlave už mala skutočne kadejaké kreácie.

Zázrak na hlave

Soňa Skoncová už vystriedala asi milión účesov. Niektoré si obľúbila a nosí ich doteraz a niektoré ju poriadne potrápili.

"Spomínam si na pár takých, v ktorých som dokonca plakala, keď sa mi nedali vlasy rozčesať. Veľmi ma boleli ruky," hovorí Soňa.

Jeden účes jej vlial do očí skutočne množstvo sĺz. "Na uzučkú kulmu mi natočili vlasy, potom ich natupírovali a celé to zalakovali. Najskôr som bola vytešená. Keď som prišla domov, tak som sa rozplakala. Nevedela som to rozčesať ani umyť," spomína modelka.

Šikovné ruky odborníkov dokážu so Soninými vlasmi zázraky, pozrite si reportáž:


Nedávno sa objavila v zaujímavom zapletanom copíku. Ten jej už toľko starostí doma pri rozpletaní nenarobil. Nerobila si ho však sama. Soňa má totiž osobného vlasového stylistu.

"On je rýchly. Pozná už moje vlasy," hovorí.

Keď je odkázaná sama na seba, väčšinou vtedy vybehne medzi ľudí v rozpustených vlasoch, alebo si ich len tak narýchlo dá do gumičky. "Sama sa viem akurát rozčesať," priznáva.

Súvisiace články