Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Soňa Skoncová (26): Zaručené rady pred prvým rande
Zdielať na
Móda

Soňa Skoncová (26): Zaručené rady pred prvým rande

Viete, čo si obliecť na prvé rande? Mladé slečny a dámy neradi priznávajú, že dokážu pred skriňou stráviť aj celé hodiny, kým si vyberú ten správny outfit. Módna návrhárka Jana Pištejová a modelka Soňa Skoncová ale vedia, ako upútať na seba pozornosť muža.

Romantika a vyzývavosť. Napríklad také priesvitné, biele, ale pritom nevinné šaty. Na prvý pohľad veľmi jemný model môžeme však ozdobiť masívnym opaskom. "Ja výrazne doplnky používam veľmi často," hovorí módna návrhárka Jana Pištejová.

Sukňa bola strapcová, takže nekopírovala postavu. Aj preto celkový dojem nepôsobí vulgárne. Chceme byť predsa sexy, ale zase nie príliš. Často máme však problém, čo k takémuto elegantnému a sexy looku na vrch. "Ja som zástankyňou kožených búnd, vypasovaných kabátikov či kožuštekov," vraví módna návrhárka.

Dlhý či balónový kabát momentálne nie je príliš in. Celkový vzhľad potom nepôsobí mladistvo a sviežo. Aj krásne šaty by sme mohli takýmto zvrškom úplne pokaziť. ale, čo ak v skrini nemáme kabátik ale ani koženú bundu? "Potom by to mohlo byť aj čosi športové," hovorí návrhárka.

Na vrch šiat, pokojne aj k plesovým róbam, si môžeme obliecť kratšie kožené bundy či kožušteky. Mali by byť však úzko strihané. Ak dávame prednosť nohaviciam, môžeme ich pokojne zladiť aj s topánkami s nízkym podpätkom. Ak skombinujeme nízke topánky k minišatám, celkový dojem môže pôsobiť veľmi príťažlivo. Tu opäť platí pravidlo kratšieho kabátika.

Eleganciu sa nemusíme vôbec báť kombinovať s veľkou bižutériou, výraznými opaskami a náušnicami. Presne to nám totiž uberie z veku. A samozrejme nesmieme zabúdať, že vlasy sú našou korunou krásy a pekný make-up oživí aj tie najjednoduchšie šaty.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na