Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Soňa Skoncová (26): Oholené nohy sú strašné
Zdielať na
Showbiznis

Soňa Skoncová (26): Oholené nohy sú strašné

Moderátorka Soňa Skoncová je nádherná žena. Otočí sa za ňou nejeden muž. Modelka je však už 11 rokov zadaná. Čo na opačnom pohlaví imponuje jej?

"Páčia sa mi hlboké oči, zelené, alebo modré. A čo si ešte všímam, sú ruky," tvrdí moderátorka a modelka. Ale, prezradila nám aj to, čo ju vie odradiť. Chvíľu ale musela premýšľať. "Odpudivé? Ani neviem, obhrýzené nechty mi až tak nevadia," hovorí.

Napokon ale našla to, čo nemusí. "Keď má chlap oholené nohy, to sa mi nepáči," pokračuje. A takmer mala jedného takého aj doma.

"Môj priateľ sa venoval cyklistike. Raz dokonca nastal moment v našej domácnosti, že prišiel a povedal mi, že si oholí nohy," opisuje modelka. Soňa preto zakročila a prehovorila svojmu dlhoročnému priateľovi do duše.

"Povedala som mu, že tak to vôbec nie," prezrádza. Trest za odstránenie znaku mužnosti na nohách by ho zrejme neminul. "By som ho zabila," dodáva. S priateľom tvoria pár už 11 rokov a preto sa naskytáva otázka, kedy bude svadba. Soňa dokonca biele šaty na sebe už oblečené mala! VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie