Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skoncová (27) a Pavolová (31). Takto vyzerajú bez mejkapu!
Zdielať na
Showbiznis

Skoncová (27) a Pavolová (31). Takto vyzerajú bez mejkapu!

Známe moderátorky vyšli s pravdou von! Dovolili, aby ich diváci videli tak, ako ich Pán Boh stvoril. A teda, bez mejkapu!

Moderátorky nebolo treba dlho presviedčať. Bez ostychu prikývli, že sa divákom ukážu také, aké naozaj sú. "V bežnom živote mejkap nenosím, pretože moja práca vyžaduje, aby som ho mala," priznala modelka a moderátorka Soňa Skoncová. Prezradila aj to, že svojmu priateľovi sa páči nenalíčená.

Ani Stanka Pavolová sa za svoju „čistú“ tváričku bez nánosu líčidiel nehanbí. "V súkromní sa nelíčim. Nemám problém ísť nenalíčená aj do nákupného centra," dodala na vysvetlenie.

Aby však počas moderovania TOP STAR-u boli úplne tip-top, tak na tom im obom záleží. Aj preto sa zverujú do rúk maskérok, ktoré im "„nahodia ksicht." "Ja sa cítim lepšie s mejkapom, keď som pred kamerami," priznala Soňa.

Po maskérni si naťukajú zahlásenia, ktorými Vás oslovujú, podebatujú, čo-to hodia do úst, potom si to namieria do kostymérne a potom... Šup ho na pľac!

"Pozerám si staršie vysielanie TOP STAR-u, keďže sa stále učím. Vnímam chyby, ktoré robím a snažím sa ich v budúcnosti nerobiť," vysvetlila Soňa.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: TV JOJ, Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie