Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mini v lete? Len ak si to môžete dovoliť...
Zdielať na
Móda

Mini v lete? Len ak si to môžete dovoliť...

Začalo sa leto. Skutočné leto! Milé dámy, tu sú tipy renomovaných odborníkov. V tomto budete zaručene in. Pozrite sa...

"Tak stále sú v móde pastelové farby, farby nude rôzne potlače, padavé materiály alebo strečové veci, ktoré sú v lete veľmi príjemné," komentuje návrhárka Michaela Luptáková.

"Ono tie neónové farby sú skôr ako potlač, myslím, že námornícka modrá či červená, aj to je veľmi in a samozrejme pastelové farby, ktoré nie sú až také agresívne," dodáva zase návrhár Libor Komosný.

Pokiaľ máte radi výraznejšie veci, siahnite po rôznych zvieracích vzoroch. Tie dobre ukážu hlavne na štíhlych dievčatách. "Ono tieto vzory, idú už od tejto zimy a prešli do leta, samozrejme mini šaty budú vždy in na žene, ktorá si to môže dovoliť," pokračuje Luptáková.

O tom, čo je absolútne faux pas, čo sa týka letných trendov a obliekania vôbec je v skutku jednoduchý názor, v ktorom sa obaja mladí tvorcovia zhodujú. "Tak myslím si, že ženy by si mali obliekať také veľkosti, do ktorých sa zmestia, ak sa budú držať tohto hesla, bude to fajn," dodáva Komosný.

Tohtoročné letné trendy však poskytujú dámam neobmedzené možnosti, výberu farieb a materiálov. "Myslím, že dnešný trend je, aby sa žena cítila príjemne, je to o nej, akú má v daný deň náladu. Určite však nepokazí nič voľnými dlhými šatami po zem," uzatvára návrhárka.

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na