Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt (51): V skutočnosti sa volá inak!
Zdielať na
Móda

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt (51): V skutočnosti sa volá inak!

Nielen spisovatelia, speváci, herci a maliari používajú pseudonym, ale aj návrhári majú svoje umelecké mená. Slovenská "pani módy" Lýdia Eckhardt nie je výnimkou. Aké je jej pravé priezvisko?

Asi niet človeka, aspoň na Slovensku, ktorý by nikdy nepočul meno Lýdia Eckhardt. Automaticky si ho hneď prepojíme s módou. Áno, ide o milú dámu, ktorá už vyše 23 rokov vymýšľa rôzne šatičky pre rôzne paničky. Napadlo vám ale niekedy, že Lýdia sa môže volať inak, než si myslíme?

"Krstné meno Lýdia je aj moje súkromné meno, ale je pravda, že priezvisko mám jemne pozmenené,"
prezrádza talentovaná návrhárka, ktorá žne samé úspechy. "V skutočnosti je moje priezvisko Eckhardtová, s príponou -ová", vysvetľuje.

Bezpríponové priezvisko sa jej pre prácu módnej návrhárky hodilo viac aj preto, že svoje modely ponúka aj do zahraničia. "A je to aj kratšie a tým pádom rýchlejšie vysloviteľné," dodáva s úsmevom Lýdia.

Ženská krása, pestré farby, príjemná atmosféra, ale i vystúpenie malej a veľkej speváčky. Toto všetko sa spolu snúbilo počas prehliadky módnej návrhárky Lýdie Eckhardt. Tentoraz bolo v zákulisí o čosi väčšie napätie. Jej kolegyňou sa totiž stala jej mladšia dcéra, ktorá zaspievala pieseň naživo. VIAC TU.

Či má žena 40 kíl, 50 alebo 80, vždy bude riešiť stále to isté. Je dosť štíhla? Nerozširujú ju šaty príliš? Zvýrazňujú jej ženské tvary? Zakrývajú, čo netreba ukazovať na obdiv?. Inšpiráciou aj pre Lýdiu Eckhardt je teda vymýšľať modely, ktoré ženu zoštíhľujú. POZRITE SI JEJ MÓDNU PREHLIADKU V PRILOŽENOM VIDEU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na