Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kontroverzná Lady Gaga ovplyvňuje svet módy. Jej najlepším priateľom je návrhár
Zdielať na

Kontroverzná Lady Gaga ovplyvňuje svet módy. Jej najlepším priateľom je návrhár

Návrhár a stylista Brandon Maxwell mal počas svojej prehliadky plné ústa kontroverznej Lady Gaga. Čo mu táto žena tisícich tvári vyviedla?

Oranžové vlasy sú v dave ťažko prehliadnuteľné, no večer nebol o Lady Gaga. Speváčka si našla čas v nabitom programe a prišla podporiť svojho dlhoročného kamaráta, osobného stylistu a talentovaného návrhára v jednej osobe - Brandona Maxwella.

"Neviem sa prehliadky dočkať. Zbožňujem ho. Je to môj najlepší priateľ, bude to úžasné," rozplývala sa speváčka.

Na zatiaľ celkovo druhú prehliadku návrhára na newyorskom fashion weeku sa netešila len slávna kamarátka dizajnéra, ale aj množstvo pozvaných hostí. Maxwell už ukázal, že módu robiť vie. Jeho modely nesklamali ani tento raz, keď predstavil kolekciu na jeseň a zimu. Modely sú moderné, svieže, nápadité a s čistými strihmi.

Vyrastal v móde

Brandon Maxwell je produktom módneho priemyslu. Jeho stará mama vlastnila obchod s odevmi a on v ňom podľa vlastných slov vyrastal a pomáhal. Že je návrhárom, to je preňho prirodzené.

Neskôr mu život do cesty prihral aj Lady Gaga, s ktorou si sadli tak, že sú roky najlepšími priateľmi. On jej robí stylistu a ona jemu živú reklamu. Na jej adresu sa preto dočkáte len slov plných chvály a vďaky.

"Mať ju tu je ten najlepší pocit na svete. Sme najlepší priatelia už tak veľa rokov. Držala ma za ruku v zákulisí. Som hrdý, že je tu teraz so mnou, pretože je úžasná. navyše si našla chvíľku, aby ma prišla podporiť, hoci má sama kopu povinností. A to o veľa ľuďoch povedať nemôžete," hovoril Brandon Maxwell.

Z 34 modelov bola väčšina v čiernej farbe, len zopár bolo bielych. Tak to má vraj návrhár najradšej.

Lady Gaga ovplyvňuje svet módy. Jej najlepším priateľom je návrhár, pozrite si reportáž:

Súvisiace články