Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 5 - Michaela Franková (21)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 5 - Michaela Franková (21)

Predstavujeme vám piatu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Michaelu Frankovú.

Miška študuje na vysokej škole a hoci ju vraj poriadne trápi tréma, predsa len nám o sebe čo-to prezradila. "Do súťaže som sa prihlásila, lebo chcem nové skúsenosti, spoznať nových ľudí," hovorí sympatická študentka.

A naučiť sa prekonávať už spomínanú trému. Pomocou dychových cvičení sa jej to vraj celkom darí. "Môj sen je skončiť školu, zamestnať sa a robiť to čo študujem, byť manažérka," hovorí finalistka s číslom 5. Ako malá však snívala o úplne inej kariére. Chcela byť krasokorčuliarkou.

Športu však zostala verná a keď má čas, rada sa mu aj aktívne venuje. "Vo voľnom čase najradšej lyžujem, mám rada prírodu, mám 2 psíkov, chodím s nimi von vždy keď sa dá," prezradila Michaela.

Jeden je maličký a druhý. Samozrejme obrovský a vraj sa nemajú veľmi radi. Žiaľ lásku momentálne nemá ani Miška. "Mala som frajera 3 roky, ale už nám to neklapalo, tak teraz nemám partnera."

A to nie je ani veľmi náročná. Veď posúďte. "Mal by byť inteligentný, tmavý, vysoký, nie arogantný, mať charizmu a niečo z neho musí vyžarovať," hovorí o svojich nárokoch na partnera sympatická brunetka. Možno nejakého stretne na finále Miss Slovensko.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na