Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Buďte trendy! Tieto pančuchy z vás urobia bohyne
Zdielať na

Buďte trendy! Tieto pančuchy z vás urobia bohyne

Čo si muži všimnú na ženách ak prvé? Jedni tvrdia, že oči, druhí, prsia a ešte je skupina mužov, ktorí nedajú dopustiť na nohy.

Čo tam prsia, a zadky - muži môžu nechať oči aj na nohách a ešte aj budú radi. Hitom tejto sezóny sú vzorované pančušky ale nielen tie. "Jeseň je práve to obdobie, kedy pančušky kraľujú a myslím si, že v dnešnej dobe nie je núdza o najrôznejšie ich variácie," informuje módny stylista Marián Hornyák.

Top sú metalické farby

"Áno môžem a myslím si, že by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy," tvrdí herečka Petra Palevičová. Ak chcete byť in a upriamiť na seba pozornosť, zahaľte sa do kovu.

"Top trendom na túto jeseň sú metalické, či už sú prepletené alebo potlačené. Dokonca som videl aj posiate kamienkami a všelijakými flitrami," hovorí  Hornyák.

Kombinujte opatrne

Nejaké to kilečko naviac vieme pančuškami tiež zakryť, stačí sa pohrať s pásikmi. Za hviezdu ale budete aj v koži. "Kožené aplikácie a imitácie rôznych lesklých a hladkých povrchov, až to zachádza do kópii reálnych látok a materiálov," pokračuje stylista.

Rôzne vzory treba kombinovať opatrne, no a čo sa týka trendu, ktorý k nám dorazil od známych osobností - a to sú falošné podväzky aj tým stále patrí zelená, ale je to vraj otázka vkusu.

A teraz pikoška, o ktorej sa, vám, dámy asi ani nesníva. "Sa páni v súčasnosti pýtajú na pánske pančuchy," tvrdí marketingová manažérka Ľubomíra Pendráková.

Súvisiace články