Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hornyak komentuje oblečenie celebrít. Tentokrát na golfe
Zdielať na
Móda

Hornyak komentuje oblečenie celebrít. Tentokrát na golfe

Pozor! Je tu módna polícia! Tá si posvieti kedykoľvek na kohokoľvek, takže sa celebrity musia mať na pozore nielen na večierkoch. Komentátorom tentoraz golfových outfitov nie je nik iný ako Marián Hornyak, známy z Nákupných maniačok.

Bruno Ciberej je podľa Mariána ako vystrihnutý z módneho  žurnálu, kombinácia bielej a čiernej alebo ak chcete black and white je skvelá. "Nie som si istý, či je úplne vhodná na golf, ale rozhodne ladí s tými lodičkami... teda loptičkami na greene," tvrdí Hornyak.

Samozrejme, dostáva plné tri body!

TV JOJ

Dobrou náladou sršala na trávniku fitneska Zora Czoborová. Naša skvelá športovkyna však tentokrát podľa Mariána hádam ani nešportovala, ale skôr si vyšla na prechádzku, aspoň podľa oblečenia.

"Zora nevyzerá, ako by išla hrať golf. Má síce šilt a tá kombinácia je taká nevýrazná, dokonca by som povedal, čo sa pri Zore nestáva, že je taká nešportová," myslí si stylista.

Takže milá Zora, tentokrát sa ti ušiel iba jeden bod.

TV JOJ

Petrovi Batthyanymu Marián vyčíta najmä tvrdú kombináciu farieb - modrú s čiernou, považuje za príliš ostrú, to nie je všetko. "Skôr by som očakával, že bude opretý nie o golfové palice ale o motorku, trošku je to taký motorkársky look," tvrdí Hornyak.

Veď aj motorky sú fajn. Peťo, dnes to máš za 2 body.

TV JOJ

Bláznivá Alica z Paneláku vie hrať taktiež golf a dokonca sa dokáže krásne pohrať s farebnosťou a vyniknúť nielen dobrým odpalom. "Zuzka je vo sviežich farbách, myslim, že jej pristanú, toto je taká jej osvedčená kombinácia," hovorí Hornyak.

 Takže zuzka plné tri body.

TV JOJ

Moderátorka Didiana má s golfom už dlhoročné skúsenosti. A je to aj vidieť.  Toto je totiž presne čo to, čo sa na gofle nosí. "Evidentne už má zbierku oblečenia  na golf a môže si ho rôzne nakombinovať, takže to pre ňu nie je až taký problém," myslí si stylista.

Aj vďaka krásnej plyšovej žirafe si Didiana  odnáša všetky body.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články