Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Škandál Beyonce (33): Vyretušovala si stehná na rodinných fotkách!
Zdielať na
Hudba

Škandál Beyonce (33): Vyretušovala si stehná na rodinných fotkách!

Zdroj: beyonce.com

Beyonce je pod paľbou ostrej kritiky vlastných fanúšikov! Na rodinných fotografiách, ktoré majú približovať jej život mimo reflektorov, si dala vyretušovať telo. A urobila tak po druhý raz!

Hovorí sa, že dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky, no zdá sa, že táto stará múdrosť neplatí pre Beyonce. Speváčka, ktorá je známa perfekcionizmom, musí byť dokonalá všade. Na pódiu i na fotkách z rodinného albumu.

Beyonce je krásna žena a jej krivky obdivujú muži rovnako ako ženy. Jej okrúhly zadoček a plnšie stehná sú pre mnohých vzorom skutočnej ženskej krásy, ktorá ľahko zatieni novodobý trend extrémnej štíhlosti.

Čokoládová kráska je taká zvyknutá na retuš, že sa bez nej nezaobídu ani jej fotky z dovolenky. Hoci je upravovanie obrázkov celebrít v časopisoch či na plagátoch bežné, retušovanie fotiek zo súkromia je pritiahnuté za vlasy.

Škandálna fotka: Krivý schod svedčí o úprave vo photoshope

beyonce.com

Fanúšikov pobúrilo, že ich milovaná Beyonce zavádza a momentky z jej rodinného života prechádzajú úpravou. Prvýkrát vypukol škandál okolo retuše jej stehien v apríli.

Lavínu kritiky spustila snímka, na ktorej Beyonce hrá golf. Stehná má na obrázku také štíhle, že si k nim mohla dopomôcť jedine úpravou.

Momentálne fanúšikovia na speváčku hromžia kvôli novej sérii vyretušovaných fotiek. Na rodinných obrázkoch z nedávnej dovolenky v Taliansku predvádza Beyonce v bikinách dokonalé telo.

Beyonce a prvý fotoškandál: Neprirodzene štíhle stehná bijú do očí

beyonce.com

Avšak jedna fotografia prezradila zásah odborníka. Beyonce stojí na schodoch a cez stehná jej presvitá neprirodzene krivý schod. Speváčka si opäť dala zúžiť nohy, ale grafik schod odflákol a teraz je celému svetu na smiech.

Verejnosť na obrázok reagovala nahnevanými komentármi. "Prečo sa Beyonce dáva retušovať? Veď je pekná aj tak!" napísala na Twitter jedna fanúšička.

Retušujú sa aj muži a dokonca futbalisti: Ronaldo (29) je majstrovským dielom prírody aj photoshopu!

Beyonce má potrebu vylepšovať aj fotky z rodinného albumu

beyonce.com

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie