Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ktorá superhviezda vyrástla z tohto malého dievčatka?
Zdielať na
Hudba

Ktorá superhviezda vyrástla z tohto malého dievčatka?

Zdroj: Reprofoto Daily Mail

Dievčatko na fotografii nemohlo tušiť, že z nej raz vyrastie slávna a úspešná speváčka, ktorej meno bude pojmom. O ktorej kráske šoubiznisu hovoríme?

Reč je o americkej speváčke Beyonce! Tá včera oslávila 33. narodeniny a pri tejto slávnostnej príležitosti na svojej oficiálnej webovej stránke zverejnila fotku z detstva.

Obrázok pochádza z detskej narodeninovej oslavy Beyoncé spred mnohých rokov, speváčka je na nej ešte rozkošným malým dievčatkom.

Už v tých časoch organizovala koncerty, na ktorých spievala a tancovala. Avšak "v obecenstve" sedeli len jej dvaja priaznivci, mama Tina a otec Mathew Knowles. Od tých čias sa rad jej fanúšikov rozrástol na milióny.

Ćo poviete? Ponáša sa Blue Ivy na mamu?

Isifa, beyonce.com

Beyonce je už sama matkou, spolu s rapperom Jay-Zim vychovávajú dvojročnú dcérku Blue Ivy. Hoci sa slávna dvojica snaží svoje jediné dieťa chrániť pred zúrivým záujmom médií, v auguste ju prekvapivo zobrali na hudobné ceny 2014 MTV VMAs.

Beyonce na cenách MTV vystúpila a tiež si bola prebrať cenu Video Vanguard award. Na pódiu jej ju dojímavo odovzdal Jay-Z  spolu s Blue Ivy. Otec s dcérkou si však najskôr s ostatnými divákmi pozreli jej tanečnú šou.

Jay-Z a Blue Ivy pozorujú mamičkine vystúpenie

Isifa

Posledné mesiace prinášali médiá správy o údajnej kríze manželského páru a hroziacom rozvode.

Množstvo otázok vyvolalo slávne škandalózne video z výťahu, v ktorom sestra Beyonce Solange (28) brutálne zaútočila na jej manžela, zatiaľ čo sa speváčka na útok len prizerala. Incident z výťahu známa rodina nikdy dostatočne nevysvetlila.

Zdá sa, že v rodine je všetko v poriadku

Isifa

Otec Beyoncé a zároveň jej bývalý manažér Matthew Knowles však pred týždňom vyhlásil, že správy o problémoch v manželstve neboli pravdivé.

V rozhovore pre rozhlasovú stanicu 104,1 KRBE Knowles prezradil, že pár reči o rozchode podporoval, aby sa zvýšil predaj lístkov na ich spoločné turné On the Run, čo sa aj podarilo.

Otec speváčky si pred ústa nikdy servítku nedával a navyše svoje dcéry nepotešil nemanželskými deťmi: Beyoncé (32) je zdrvená: Musí sa vyrovnať s nemanželským dieťaťom!

Súvisiace články

Najčítanejšie