Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rozdelila ich Rihanna (26)? Jay-Z (44) a Beyonce (32) sa vraj v tichosti rozvádzajú
Zdielať na
Hudba

Rozdelila ich Rihanna (26)? Jay-Z (44) a Beyonce (32) sa vraj v tichosti rozvádzajú

Od neslávne známej bitky vo výťahu už nič nie je ako predtým. Imidž dokonalého manželstva dvoch superhviezd dostal vážne trhliny. Nie je preto prekvapením, že sa špekuluje o kríze v ich manželstve. Sú Beyonce a Jay-Z naozaj šťastní alebo na nás hrajú divadielko?

Keby sa sestra Beyonce Solange Knowles (28) surovo nepustila do svojho švagra vo výťahu a celú scénu nenasnímala bezpečnostná kamera, verejnosť by nešpekulovala, čo také strašné mohlo vyvolať tento neprimeraný výstup.

Videonahrávka sa však z hotela, kde sa scéna odohrala, dostala priamo na internet a môže si ju pustiť každý, kto o tento škandál prejaví čo len najmenší záujem. Hoci sa všetci traja aktéri už po pár dňoch od prepuknutia škandálu tvárili akoby sa nič nestalo, každého zaujíma, o čom diskutujú za zatvorenými dverami.

Jay-Z a Beyonce sú momentálne na spoločnom turné On the Run, ktoré potrvá až do 13. septembra. Úspešná šou manželov, počas ktorej ukazujú fanúšikom intímne fotky a videá zo svojho súkromného života, je vraj len divadielkom.

Rihanna

Isifa

Podľa zdroja z blízkeho okolia známej dvojice, ktorý s nimi cestuje počas turné, je ich vzťah v troskách. Hneď, ako zídu z pódia, nemajú si čo povedať.

„Hľadajú spôsob, ako sa rozísť bez rozvodu. Toto je veľké koncertné turné a väčšinu peňazí dostali vopred. Napriek desiatkam miliónov, ktoré pár zarobí na turné, toto bude ich posledné spoločné vystúpenie a koniec turné môže znamenať aj úplný koniec ich manželstva,“ prezradil zdroj pre Page Six.

Page Six ďalej uviedol, že kariéra je neoddeliteľnou súčasťou ich vzťahu a ani jeden nechce prísť o postavenie Kráľa a Kráľovnej hip-hopu. Ako dvojica zarábajú jednoznačne najviac.

Beyonce a Jay-Z

Isifa

Tiež sa objavili tvrdenia, že za hádku vo výťahu môže jednoznačne náklonnosť JayZ-iho k jeho zverenkyni Rihanne.

Jay-Z chcel sestry po módnej šou MET Gala opustiť a ísť žúrovať s mladou speváčkou. Práve to vraj nahnevalo Solange, ktorej sa nepáči podozrivý vzťah jej švagra a zvodnej Rihanny.

Médiá tiež priniesli správu, že si Beyonce hľadá nové bývanie a pár vraj cestuje na koncerty s manželskými poradcami a právnikmi.

Beyonce a Jay-Z

Isifa

Pri pohľade na fotografie z ich turné je však ťažké uveriť, že by situácia vo vzťahu bola až taká vážna.

Práve naopak. Intímne dotyky, úsmevy a spoločné piesne akoby signalizovali, že žiadna kríza neexistuje a ich prejavy lásky sú úprimné.

Viete o tom, že Beyonce má nevlastného brata? Beyoncé (32) je zdrvená: Musí sa vyrovnať s nemanželským dieťaťom! 

Pozrite si bitku vo výťahu, ktorá šokovala svet:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie