Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kim Kardashian (33) vytiahla najväčšie zbrane: Ukázala prsia i zadok!
Zdielať na
Móda

Kim Kardashian (33) vytiahla najväčšie zbrane: Ukázala prsia i zadok!

Zdroj: Isifa

Kim Kardashian bola na cenách 2014 GQ Men of the Year Awards neprehliadnuteľná. Pozornosť pútala latexom a priesvitnou sukňou. Módna kreácia ponúkala štedrý pohľad na jej výrazné krivky.

Kde sa objaví, tam spôsobí senzáciu! To platilo aj na slávnostnom udeľovaní cien 2014 GQ Men of the Year Awards, ktoré sa konalo včera v Londýne. Pre Kim Kardashian to bola veľmi špeciálna udalosť, keďže si prevzala ocenenie Žena roka.

Televízna hviezda žiadnym výrazným talentom neoplýva, jej herecké i spevácke pokusy skončili katastrofou, no predsa má jeden dar. Schopnosť vyzerať za každých okolností dokonale a sexi. A práve vďaka svojmu príťažlivému výzoru si Kim zabezpečila cenu, ktorú každoročne udeľuje pánsky magazín GQ.

Spoločnosť robil Kim Kardashian jej manžel Kanye West (37). Uznávaný rapper svoju polovičku nielen sprevádzal, ale zrejme i strážil, veď jej oblečenie muselo poštekliť nejednu mužskú fantáziu.

Kim Kardashian a Kanye West

Isifa

Kim si prevzala cenu Žena roka v latexovom tope značky Atsuko Kudo a dlhej priesvitnej sukni Ralph and Russo. Tiež predviedla svoj nový kratší strih vlasov.

„Aká obrovská pocta vyhrať Ženu roka. Je to také jedinečné. Chcem poďakovať svojmu manželovi, vďaka ktorému sa cítim ako Žena roka každý jeden deň," povedala Kim Kardashian po ceremónii.

Kim tiež prezradila, že si cennú trofej položí na poličku k cenám Grammy, ktoré získal Kanye West. Hudobník sa po celý večer na svoju ženu usmieval, napravoval jej šaty na červenom koberci a bozkával ju na hruď. Niet pochýb, že je na obdarenú manželku hrdý.

Kim Kardashian

Isifa

Kim Kardashian sa pre magazín GQ vyzliekla! Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok!

Súvisiace články