Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim Kardashian (33) ukázala takmer celé prsia!
Zdielať na
Móda

Kim Kardashian (33) ukázala takmer celé prsia!

Zdroj: Isifa

Kde sa Kim Kardashian objaví, tam nastane rozruch! Tentoraz pohľady nepriťahovala len jej známa tvár, ale i výstrih, ktorý zakryl len to najnutnejšie.

Hviezda reality show Kim Kardashian sa objavila na celkom obyčajnej akcii v úplne neobyčajnom outfite. Prijala pozvanie na párty magazínu Violet Grey, ktorá sa konala v stredu v Los Angeles. Matka ročnej dcérky North West sa postarala o to, aby bola hlavnou hviezdou večera. Obliekla si čierny overal, ktorý len tak-tak zakryl jej bujné poprsie.

Originálny módny kúsok Kim Kardashian veľmi lichotil. Miesto toho, aby upriamila pozornosť na svoje slávne pozadie, stavila na dekolt. Kim v odvážnej kreácii predviedla štíhli pás a krásne prsia, ktoré priťahovali pohľady ako magnet.

Kim Kardashian

Isifa

Krásu svojej obdarenej manželky nemohol oceniť jej partner raper Kanye West (37), ktorý ju na podobné akcie sprevádza len málokedy. Kim a Kanye, ktorý sa vzali tento rok v máji, spolu netrávia toľko času ako iné zamilované páry.

Ich pravidelné odlúčenie vyvoláva rôzne dohady o úprimnosti ich vzťahu, no partneri tvrdia, že majú na seba málo času kvôli mimoriadnej pracovnej vyťaženosti. Kanye West často koncertuje a Kim zas natáča vlastnú reality show.

Nenechajte si ujsť: 10 najsexi výstrihov, ktoré tento rok predviedla Kim Kardashian (33)

Kim Kardashian

Isifa

Súvisiace články