Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kim Kardashian (33) sa opäť nabalí: Jej videohra má cenu 200 miliónov!
Zdielať na

Kim Kardashian (33) sa opäť nabalí: Jej videohra má cenu 200 miliónov!

Zdroj: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian je živým dôkazom, že viac ako talent je dôležitý výzor. Kiež by to bola len výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.

Kim Kardashian nemá žiaden výrazný talent, a predsa zarába milióny. Jej škandalózny a luxusný život celkom stačí na to, aby pravidelne zapĺňala stránky bulvárnych časopisov.

Z imidžu tmavovlasej krásky s výraznými krivkami sa snaží vyťažiť maximum. A darí sa jej. Zarába ako vychytené hollywoodske herečky. A to všetko vďaka dobrému marketingu.

Kim Kardashian svoju postavičku nadabovala

Instagram/Kim Kardashian

Značka Kim Kardashian

Kim možno nepatrí k najinteligentnejším ženám na svete, ale vie sa veľmi dobre predať. To v šoubiznise úplne stačí. Základné piliere, na ktorých je postavený jej úspech, by sa dali zhrnúť do dvoch viet: Každý škandál je len ďalšou šancou zviditeľniť sa. Aj zlá reklama je reklama.

Kreslená Kim Kardashian

Instagram/Kim Kardashian

Hviezda reality show je zárukou vysokých ziskov. Parfumy, kozmetika či oblečenie, všetko, čo nesie jej meno, ide na dračku. Kim nemohla urobiť lepšie ako to, že požičala svoj hlas a tvár hrdinke videohry.

Podľa analytika Douglas Creutza by hra Kim Kardashian: Hollywood mohla do konca tohto roku zarobiť dvesto miliónov dolárov!

Zlatá baňa

Málokto by predpokladal, že videohra s nenáročným obsahom spôsobí takú hystériu. Momentálne je na treťom mieste najsťahovanejších hier v rebríčku iTunes. A to vyšla 25. júna!

Kim Kardashian zarába na svojom výzore milióny

Instagram/Kim Kardashian

Dej videohry sa točí okolo hollywoodskych večierkov a módy. Hoci si hru môžu užívatelia stiahnuť zadarmo, musia si priplatiť za rôzne aplikácie. Takto minie jeden hráč aj 500 dolárov.

Kim Kardashian bude za tento úspešný projekt určite kráľovský odmenená. Už teraz je jasné, že jej zisk sa bude pohybovať v desiatkach miliónov dolárov. A to si len za minulý rok podľa časopisu Forbes prilepšila o 28 miliónov dolárov!

Súvisiace články

Najčítanejšie