Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Celebrity cvičia jogu všade: Na útesoch aj na schodoch!
Zdielať na

Celebrity cvičia jogu všade: Na útesoch aj na schodoch!

Zdroj: Instagram

Známe ženy si musia udržiavať bezchybné postavy a okrem zdravej stravy nedajú dopustiť na jogu. Svojim fanúšikom sa krkolomnými polohami rady pochvália na sociálnych sieťach.

Lady Gaga, Naomi Campbell, Nicole Scherzinger. To je len pár mien z dlhého zoznamu celebrít, ktoré pravidelne cvičia jogu. Cvičenia sú ako módne trendy, chvíľu sú in a potom ich nahradí niečo nové. Joga je však večný evergreen.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Instagram/Gisele Bundchen

Topmodelka Gisele Bundchen (33) je známa svojím dokonalým telom, ktorým stále poľahky zatieni pôvaby mladších kolegýň. K štíhlosti, bez gramu tuku navyše, jej dopomáha aj joga.

Naomi Campbell

Lady Gaga

Instagram/Lady Gaga

Ďalšia topmodelka Naomi Campbell (44) by mala byť (podľa prísnych zákonov modelingu) už dávno na dôchodku. Naomi sa o seba viditeľne stará a ohybná je minimálne ako čínska gymnastka.

Lady Gaga

Modelka Doutzen Kroes

Instagram/Doutzen Kroes

Lady Gaga (28) tiež pričuchla k joge, aj keď sa toto cvičenie veľmi nezhoduje so životným štýlom, ktorý vedie. Lepšie povedané, tvrdí že vedie: drogy, alkohol, cigarety a žúry. Znie to oveľa rebelantskejšie, než pravidelné cvičenie a pevný režim dňa.

Nicole Scherzinger

Naomi Campbell

Instagram/Naomi Campbell

Speváčka Nicole Scherzinger (36) pozná drinu v telocvični i relax pri joge. Tú často cvičí na pláži. Nicole sa zverila médiám, že dlho trpela bulímiou, nemala rada svoje telo a bola na pokraji zrútenia. Našťastie, rozhodla sa vyhľadať pomoc a teraz za štíhlosť vďačí zdravej strave a pohybu.

Doutzen Kroes

Modelka Miranda Kerr

Instagram/Miranda Kerr

Holandská modelka Doutzen Kroes (29) svojich fanúšikov na sociálnej sieti tiež pravidelne zásobuje fotkami, na ktorých cvičí jogu. Takto zabije dve muchy jednou ranou, zacvičí si a predvedie svoje dokonalé krivky.

Lea Michele

Nicole Scherzinger

Instagram/Nicole Scherzinger

Herečka a speváčka Lea Michele (27) známa zo seriálu Glee jogu tiež miluje. ,,Joga nie je len cvičenie ale životný štýl. Dopĺňa ma energiou a pozitívnym myslením," povedala Lea.

Miranda Kerr

Herečka Lea Michele

Instagram/Lea Michele

Modelka a bývalá manželka Orlanda Blooma (37) Miranda Kerr (31) predvádza naozaj zložitú polohu tela. V joge je táto austrálska kráska ozajstná majsterka.

Hilaria Baldwin

Manželka Aleca Baldwina Hilaria

Instagram/Hilaria Baldwin

Na koniec to najzaujímavejšie, ale aj najbláznivejšie. Hilaria Baldwin (30) je španielska inštruktorka jogy a jej priezvisko vám nie je známe náhodou. Za manželku si ju vzal známy herec Alec Baldwin (56) a s touto žienkou to naozaj vyhral.

Okrem toho, že je mladá, je neuveriteľne ohybná. Hilaria na sociálne siete pravidelne pridáva fotky, na ktorých praktizuje jogu, napríklad na kuchynskej linke či na schodišti!

Pozrite si zaujímavé video, ktoré vám ukáže krásu tohto cvičenia: Joga je nielen zdravá, ale aj krásna: Nechajte sa zlákať!

Súvisiace články

Najčítanejšie