Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nový účes Kristen Stewart (24): Krátky a oranžový ako mrkva!
Zdielať na

Nový účes Kristen Stewart (24): Krátky a oranžový ako mrkva!

Zdroj: Isifa

Kristen Stewart bola v srdci vždy rebelka, ale kvôli úlohám romantických hrdiniek si udržiavala pekné dlhé vlasy. Tie sú už minulosťou a možno zájde ešte ďalej a vyholí si hlavu!

Kristen Stewart sa najväčšmi preslávila ako Bella Swanová, ktorá sa zamilovala do sexi upíra v ságe Twilight. V tých časoch mala dlhé, gaštanové vlasy, ktoré jej závidela nejedná fanúšička. Kristen sa však rozhodla na radikálnu zmenu imidžu.

Kristen Stewart

Isifa

Len prednedávnom si vlasy prefarbila naoranžovo a včera na módnej prehliadke Chanel Haute Coutur v Paríži predviedla svetu svoj nový účes. Kristen prišla na veľkú módnu udalosť oblečená celá v bielom, čo ešte zvýraznilo mrkvovú farbu jej vlasov. Kristen sa „vyhrážala“ krátkymi vlasmi už dlhšie, dokonca si plánuje nechať vyholiť hlavu! 

„Raz sa chcem ostrihať na chlapca. Nechcem nejakú peknú dievčenskú verziu krátkych vlasov, skôr niečo na spôsob Jamesa Deana. A potom si určite dám vyholiť hlavu a predtým, ako mi dorastú vlasy, dám si na hlavu tetovanie. Ešte neviem aké, ale stále nad ním premýšľam,“ prezradila v rozhovore pre IntotheGloss.

Kristen Stewart

Isifa

Zdá sa, že slovo "raz" znamenalo v jej prípade "v najbližšom čase". Preto by sme mali byť pripravení, že sa čoskoro objaví bez vlasov ako kedysi Britney Spears. Čo si myslíte o jej terajšom imidže?

Prečítajte si o herečkách, ktoré svojimi účesmi inšpirovali tisícky žien: Účesy týchto slávnych žien spôsobili hystériu!

Súvisiace články

Najčítanejšie