Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Potupa roka! Rappera Kanye Westa vypískali
Zdielať na

Potupa roka! Rappera Kanye Westa vypískali

Zdroj: SITA/Jack Plunkett

Publikum na festivale Wireless v Londýne vypískalo amerického rappera Kanye Westa. Rapper drzo prerušil svoje vystúpenia, aby vyjadril svoju nespokojnosť s paparazzmi a odevným priemyslom.

Kanye prerušil svoj koncert v najlepšom a začal sa sťažovať na to, že ho niektoré módne značky diskriminujú. Jeho monológ trval takmer tridsať minút. Fanúšikovia sa vzbúrili a rappera vypískali. Viacerí ľudia z vystúpenia odišli. 

Situácia sa opakovala aj v sobotu. Kanye odohral na festivale ďalší koncert. Rapper opäť prerušil svoje vystúpenie na viac ako dvadsať minút a pustil sa do kritiky paparazzov. Publikum ho opäť vypískalo.

Začal už v roku 1996

Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mob.

Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration, Graduation, 808s & Heartbreak, My Beautiful Dark Twisted Fantasy a Yeezus.

S Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne. Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless, All Of The Lights (feat. Rihanna) alebo Niggas in Paris (feat. Jay Z). West, ktorý založil vydavateľstvo G.O.O.D. Music, má na konte napríklad aj tri Brit Awards.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie