Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rapper Kanye West (37) si odpykáva trest! Prednášaním o móde
Zdielať na

Rapper Kanye West (37) si odpykáva trest! Prednášaním o móde

Zdroj: SITA/Jack Plunkett

Prišiel na psa mráz! Americký rapper Kanye West si odpykáva svoj trest, ktorý mu súd v marci nariadil za napadnutie fotografa Daniela Ramosa. Musí absolvovať dvestopäťdesiat hodín verejnoprospešných prác. Svoj trest si odpykáva prednášaním o móde na školách.

Rapper, ktorý dostal dvojročnú podmienku za napadnutie fotografa, už absolvoval tri trojhodinové prednášky na L.A. Trade Technical College. Podobné semináre pritom už odprednášal na iných školách.

West a Ramos sa dostali do potýčky vlani 19. júla na letisku v Los Angeles. Keď rapper prechádzal okolo skupiny fotografov, zrazu sa obrátil na jedného z nich a povedal: "Vy sa ma snažíte dostať do problémov, aby som na vás vybehol a musel vám zaplatiť dvestopäťdesiattisíc dolárov (vyše stoosemdesiattritisíc eur)."

Sedenia s terapeutom

Následne napadol Ramosa, ktorého museli ošetriť v nemocnici. Westa obžalovali z napadnutia. Rapper na súde poprel, že sa skutok stal, no svoju vinu nepriznal.

Okrem verejnoprospešných prác dostal aj dvojročnú podmienku. Súd mu taktiež nariadil absolvovať dvadsaťštyri sedení s terapeutom na zvládanie hnevu a zaplatiť fotografovi škodu na jeho fotoaparáte.

Súvisiace články

Najčítanejšie