Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pozrite, aký je sexi! Fešák zo seriálu Game of Thrones je model!
Zdielať na

Pozrite, aký je sexi! Fešák zo seriálu Game of Thrones je model!

Kit Harington (27) je bezpochyby nový mužský sexsymbol. Srdcia žien si získal v seriáli Game of Thrones, vo filme Pompeje zas ukázal dokonalé telo a najnovšie ohúril fanúšičky v novej módnej kampani.

Sláva herca Kita Haringtona stúpa míľovými krokmi. To potvrdzuje aj skutočnosť, že si ho známa módna značka Jimmy Choo vybrala do novej reklamnej kampane na mužskú vôňu.

Na fotkách je herec zachytený vo veľmi zvodných pózach, ktoré rozbúchajú srdce nejednej ženy. Keby Kit nemal veľmi slušne rozbehnutú hereckú kariéru, poľahky by sa uživil aj ako model. Rozhodne sa vie tváriť dostatočne dramaticky!

Kit Harington pre Jimmy Choo

Jimmy Choo

Úloha modela sa mu pozdávala: "Bola to zábava. Som naozaj nadšený, že môžem robiť so značkou, ktorá je v módnom biznise pojmom. Je to česť.“

Kit pri fotení predviedol svoj známy imidž, ku ktorému neoddeliteľne patria dlhé kučeravé vlasy. Kit si vlasy nemôže ostrihať, ani keby chcel! Má to totiž zakázané od tvorcov seriálu Game of Thrones (Hra o tróny).

V seriáli hrá nebojácneho Jona Snowa, ktorý má na starosti iné veci, ako dbať o svoj účes. Napríklad, bojuje proti divokým kmeňom a oživeným príšerám. Drsný imidž neoddeliteľne patrí k jeho seriálovej postave.

Kit Harington pre Jimmy Choo

Jimmy Choo

Pred troma rokmi mladého anglického herca ešte nikto nepoznal. Všetko sa zmenilo, keď získal úlohu vo fantasy seriáli Game of Thrones. Ten patrí k najsledovanejším a najúspešnejším seriálom posledného desaťročia. Seriál drží kuriózne prvenstvo v počte stiahnutých pirátskych verzií. 

Pre Kita Heringtona je Game of Thrones vynikajúcim odrazovým mostíkom. Popri štyroch sériách stihol nakrútiť celovečerný historický film Pompeje. V ňom stvárnil gladiátora a na radosť svojich fanúšičiek predviedol "tehličky" na bruchu.

Kit Harington vo filme Pompeje ukázal vypracované telo

Isifa

Kit Harington v kampani pre Jimmy Choo:

Súvisiace články

Najčítanejšie