Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim Kardashian (33) zapredala dcéru (1), je z nej modelka
Zdielať na

Kim Kardashian (33) zapredala dcéru (1), je z nej modelka

Zdroj: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian má so svojou jedinou dcérkou North West rozhodne veľké plány! Dievčatko, ktoré len nedávno oslávilo svoje prvé narodeniny, si už po druhý raz vyskúšalo rolu modelky v prestížnom módnom časopise. Hviezda reality show Kim čelí kritike, že svoje dieťa zneužíva na marketingové účely.

Kim Kardashian už roky pretriasa pred televíznymi kamerami a médiami svoj súkromný život. Nie je preto prekvapením, že svojmu jedinému dieťaťu nedopraje normálne detstvo mimo lákadiel i nástrah šoubiznisu. Dcérku štylizuje do pózy malej módnej ikony, hoci North West vôbec netuší, čo znamená slovo "Chanel".

Práve s kabelkou a brošňou tejto prestížnej francúzskej značky pózuje dievčatko na čierno-bielej fotografii. North West sa tak dostala do módneho špeciálu CR Fashion Book bez toho, aby si túto poctu dokázala uvedomiť.

Na obrázku je umiestnený citát kreatívneho riaditeľa značky Chanel Karla Lagerfelda: "Nikdy nie je príliš skoro zaujímať sa o módu." O tom by sa vzhľadom na to, že jeho "modelka" ešte stále nosí plienky, dalo polemizovať.

North West

crfashionbook.com

North má okrem super drahých doplnkov značky Chanel v uškách pravé diamanty! Tie dostala na narodeniny od americkej šperkárky Lorraine Schwartz, ktorá je veľmi dobrá kamarátka s Kim Kardashian.

Otcom North West je známy raper Kanye West (37). Ten nie je s médiami rovnaký kamarát ako jeho manželka Kim a odmietol účinkovať i v rodinnej reality show Kardashianovcov Keeping Up with the Kardashians. Móda je však jeho veľkou vášňou a prezentovanie svojej dcérky ako módnej ikony požehnal.

Rodinka pózuje pre Vogue

Vogue

Mladá rodinka si v marci spolu zapózovala v módnom časopise Vogue, kde mala North West ako modelka premiéru. Zdá sa, že dievčatko má o kariéru vďaka ambicióznym rodičom postarané.

Pozrite sa ako Kim Kardashian dovolenkuje: Kim Kardashian (33) si váľa šunky, zatiaľ čo sa o jej dcéru stará pestúnka

Aj iné matky "zneužívajú" svoje deti na získanie slávy a peňazí: Princezná Instagramu: Dvojročné dieťa hviezdou vďaka podnikavej matke

Súvisiace články

Najčítanejšie