Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rozhadzuje peniaze a hrá sa na hviezdu! Česi si zgustli na Cibulkovej
Zdielať na

Rozhadzuje peniaze a hrá sa na hviezdu! Česi si zgustli na Cibulkovej

Archívna reportáž

Tenistka Dominika Cibulková patrí medzi najštýlovejšie ženy slovenského šoubiznisu. Je o nej verejne známe, že miluje módu a nemá problém s experimentovaním. Rada si totiž dopraje luxus, ktorý si môže dovoliť, ale v susednom Česku sa jej správanie zdá už prehnané.

Keď Dominika netrénuje, rada sa oblečie do drahých outfitov, ktoré prezentuje selfie fotkami z výťahu, kde má dobré svetlo. Tie budú čoskoro minulosťou, keďže tenistka si kúpila byt pod svojím bytom, ktorý plánuje prestavať na šatník. Ako sama uviedla, konečne bude mať super svetlo a zátišie, kde si môže robiť selfie.

    Kým Slováci zaujali postoj neutrálnosti a väčšina sa vyjadrila, že si zarobila, tak si môže dopriať, české média to vidia inak. Portál Blesk.cz dal totiž svoj názor priamo do titulky.

    "Tenistka Cibulková nevie, čo s peniazmi, jej vášeň z nakupovania už prekračuje všetky medze," píše sa. Reakcie českých čitateľov na seba nenechali dlho čakať.

    "Iba rozhadzuje peniaze a hrá sa na hviezdu, čo potrebuje zrkadlá z každej strany. Na tenis už kašle, veď má prachy z reklamy," myslia si Česi.

    Súvisiace články