Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Finalistky Miss Slovensko predvádzali šaty od Kimličku, Pištejovej a Luptákovej
Zdielať na
Móda

Finalistky Miss Slovensko predvádzali šaty od Kimličku, Pištejovej a Luptákovej

Súťaž krásy Miss Slovensko je pre mnohé dievčatá vstupnou bránou do modelingu. Aké to je, predvádzať modely špičkových módnych návrhárov a zažívať stres v zákulisí prehliadky si už vyskúšali na vlastnej koži.

Dvanásť dievčat, ktoré sa už v polovici apríla pobijú o titul Miss Slovensko 2013 predviedlo na módnej prehliadke celkom tridsať modelov. Jedenásť čiernych a jeden smotanovo-biely bolo z dielne Lukáša Kimličku, ktorý si výkon neskúsených modeliek po prehliadke pochvaľoval.

"Ja som veľmi spokojný a nadšený. Dievčatá boli pred prehliadkou veľmi nervózne, ale zvládli to výborne," pochválil finalistky návrhár. Práve kvôli nemu sa na móle predviedla aj riaditeľka súťaže, Magdaléna Šebestová. "Už si ani nepamätám rok, kedy som naposledy predvádzala, ale kvôli Lukášovi som to urobila opäť," prezradila bývalá Miss Slovensko.

Spokojnosť mala v tvári aj druhá módna návrhárka, Jana Pištejová. Tá na túto módnu prehliadku vyčlenila šesť zo svojich modelov. "Ešte som nevidela dievčatá v akcii a tak som musela vybrať iba podľa dojmu. Oni to majú v očiach, ktorá je odvážnejšia, drzejšia a ktorá na to tom móle dá," prezradila nám metódu výberu svojich modeliek. V jej princeznovských šatách sa finalistky cítili akoby práve prišli z rozprávky.

Záver prehliadky patril kolekcii Michaely Luptákovej, ktorá na dievčatá pripravila zopár drobných záludností. "Ale iba málinko," obhajovala sa návrhárka s úsmevom. Extra krátke sukničky, priehľadné blúzky a šikmé strihy neskúsené modelky stresovali asi najviac.

Ako prehliadku zvládli a aké modely vlastne predvádzali si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na