Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Miss Slovensko 2017. Najkrajšou ženou sa stala Hana Závodná
Zdielať na

Miss Slovensko 2017. Najkrajšou ženou sa stala Hana Závodná

V sobotu sa skončil rok kraľovania Kristíny Činčurovej. Na tróne ju vystriedala ryšavovlasá Bratislavčanka Hana Závodná. K nej sa postavila na pódium 2.vicemiss Michaela Cmarková a 1.vicemiss sa stala Petra Varaliová. Pozrite si galavečer prostredníctvom fotogalérie.

​Počas slávnostného večera sa dievčatá predviedli v piatich, špeciálne pre tento večer pripravených módnych kolekciách. Novinkou bola prehliadka spodnej bielizne namiesto plaviek. Keď Martin Chodúr dospieval, spoznali sme víťazky. Druhou vicemiss, ktorá bude Slovensko reprezentovať na Miss Supranational sa stala najvyššia súťažiaca, Michaela Cmarková. Titul prvej vicemiss, Miss press a Miss sympatia získala Petra Varaliová, ktorá zabojuje v súťaži Miss International a Miss Slovenskej republiky sa stala Hana Závodná. 

"Teším sa, že je to Hanka, lebo to bola moja favoritka. Veľmi sa mi páčila a vyžarovalo z nej také dobro, vrúcnosť a pokora," povedala Miss 2016 Kristína Činčurová.

Nová Miss Slovensko pochádza z Bratislavy, má 21 rokov, študuje na ekonomickej univerzite no zvažuje prestup na pedagogickú školu, nakoľko po vzore svojej mamy by sa chcela venovať deťom. Okrem titulu Miss získala aj ďalšie dva tituly od vizážistov a hairstylistov.

Súvisiace články