Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Gregorová skolabovala! Poslala správu z nemocnice
Zdielať na

Gregorová skolabovala! Poslala správu z nemocnice

Hana Gregorová (65) si po rozchode s mladým milencom Ondřejom Koptíkom (34) ani na sekundu nevydýchla. Od začiatku na ňu útočí prostredníctvom sociálnej siete. Herečka dostala medzičasom vyhadzov z vlastného divadla a ako informovala TV Prima, skolabovala a skončila v nemocnici.

Hana Gregorová skončila v rukách lekárov. Podľa televízie Prima ju museli previezť do nemocnice po tom, čo skolabovala. Príčinou má byť totálne vyčerpanie organizmu. 

"Áno, skolabovala som a museli ma odviezť do nemocnice," napísala Blesku v sms správe.
Za jej zlý zdravotný stav stoja s veľkou pravdepodobnosťou udalosti, ktoré sa zomleli po jej dramatickom rozchode s mladým milencom Ondřejom Koptíkom. 

"Už dva mesiace, odkedy rázne ukončila vzťah so svojím priateľom kvôli drogám, je pod neustálym tlakom. Snaží sa ju kontaktovať nepriamo cez sms alebo priamo pred jej domom či bytom," povedala kamarátka Gregorovej.

"Neprenasledujem ju, som dávno preč, ani na ňu nikde nečakám! A kvôli môjmu písaniu? Nezmysel... Je to staršia dáma, čo berie veľa liekov. Dúfam v jej skoré uzdravenie," napísal na Facebooku Koptík.

Súvisiace články

Najčítanejšie