Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Hana so mnou vybabrala. Namiesto auta výherné losy, sťažuje sa Koptík
Zdielať na

Hana so mnou vybabrala. Namiesto auta výherné losy, sťažuje sa Koptík

Túžba po sláve a bohatstve zaslepila Ondřejovi Koptíkovi oči. Opustil manželku a dve malé deti. Dnes priznáva, že sa prepočítal. Vzťah s Hanou Gregorovou ľutuje.

Koptík túžil po sláve už roky. V minulosti sa mu nepodarilo stať mužom roka a ani v porne, ktoré nakrúcal, sa mu nepodarilo preraziť, píše Aha.

A tak si zbalil veci, opustil manželku a dve malé deti a odišiel za slovenskou herečkou Hanou Gregorovou. Príbeh dramatickej lásky a najmä koniec poznáme všetci, avšak aj týždne po rozchode Ondřej zásobuje svoj účet na sociálnej sieti intímnosťami a faktami z ich nerovného vzťahu.

"Čakal som, že za sex dostanem minimálne auto. Bola to ale naivná predstava," napísal na Facebooku.

​Aj na Vianoce čakal, že ho jeho milovaná niečím obdaruje. "Dostal som výherné losy. Zarazilo ma to. Opäť som čakal auto. Neskôr mi povedala, že má pre mňa pripravené peniaze, ale nedala mi ich, pretože vraj by ma už nikdy nevidela," dodal.

Popísal aj pocity, keď odchádzal od manželky a detí. "Vedel som, ako im všetkým ublížim, ale túžba po sláve, peniazoch a inej spoločnosti zaslepila môj úsudok," napísal priamo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie