Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Misska Longauerová (19) pomáha, darovala šek v kardiologickom centre
Zdielať na

Misska Longauerová (19) pomáha, darovala šek v kardiologickom centre

Krása má veľkú moc! Dokáže nielen očariť, ale aj pomáhať. Uradujúca MISS Laura Longauerová sa vybrala do jediného detského kardiocentra na Slovensku aj so šekom, ktorý bude nápomocný všetkým chorým detičkám.

Presne 12 238 eur poputuje na účet detského kardiocentra v Bratislave. Miss Laura Longauerová a riaditeľka MISS SLOVENSKO Magda Šebestová neprispeli však z vlastného vrecka. Pánovi primárovi odovzdali v podstate vaše peniaze.

Hlbší zmysel

"Miss Slovensko každý rok pomáha. Je to zbierka z hlasovania MISS sympatia. Tento rok sme ju venovali jedinému detskému kardiocentru na Slovensku," vysvetľuje Šebestová.

V takýchto momentoch získava súťaž krásy oveľa hlbší zmysel. Pri pohľade na malé detičky, ktorých osud nie je až tak priaznivý, si to uvedomila aj Laura. "Ja si myslím, že detičky sú to najkrajšie čo máme, sú nevinné a naozaj nemôžu zato, že sú choré a som rada, že MISS je nielen o kráse, ale taktiež že pomáha druhým. A verím, že budúci rok budeme rovnako úspešní," hovorí Longauerová.

Každý cent či euro

Každý cent, každé euro, ktoré niekto venuje detskému kardiocentru, je uvážlivo investované. Či už na prístroje, alebo na skrášlenie prostredia detským pacientom, ktorí musia byť hospitalizovaní.

"Tieto peniaze sú hlavne pre deti, ale sú dané od ľudí, ktorí tým prejavili podporu deťom, a to je veľmi pekné," informuje primár Marián Hrebík. Veď nikto nikdy nevie, kedy bude potrebovať pomoc on sám. Alebo jeho deti.

Súvisiace články