Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Sexbomba Carmen Electra (42) predviedla nekonečný výstrih
Zdielať na
Móda

Sexbomba Carmen Electra (42) predviedla nekonečný výstrih

Zdroj: Isifa

Modelka a herečka Carmen Electra netúži, aby sa jej muži pozerali do očí! Na módnu šou si obliekla výstrih, ktorý odhaľoval jej bujné silikónové poprsie.

Carmen Electra je známa svojou krásou a imidžom sexbomby, ktorý si pestuje aj po štyridsiatke. Američanka nikdy nepremárni šancu provokovať v odvážnych kúskoch. Tentoraz sa nahodila na módnu prehliadku Blonds show.

V New Yorku sa koná slávny Týždeň módy (New York Fashion Week) a celebrity hľadajú nové inšpirácie do svojho šatníka.

Oblečenie Carmen Electry musí spĺňať len jedno pravidlo: Musí byť dostatočne zvodné. Počas módnej šou na seba herečka strhla väčšiu pozornosť, ako modelky na pódiu odeté v luxusných kúskoch.

Carmen Electra

Isifa

Carmen spôsobila rozruch červeno-čiernym topom, ktorý odhaľoval jej veľké poprsie. Na prehliadku s ňou zašla slávna dedička Paris Hilton (33), no kvôli Carmen jej nikto nevenoval pozornosť.

Carmen Electra

Isifa

Rodáčka z amerického mestečka Sharonville (Ohio) sa neraz vyzliekla pre pánsky magazín a svoje prednosti predviedla i v seriáli Baywatch (1991-2001).

Kariéra modrookej krásky má veľa spoločných znakov s kariérou ďalšej notoricky známej sexice so silikónovým poprsím - Pamely Anderson (47). Slávu peroxidovej blondínky však Carmen Electra nikdy nedosiahla.

Carmen Electra

Isifa

Súvisiace články